Betaling

Hoe betaal ik voor mijn bestelling of welke beschikbare betaalmethoden worden aangeboden?

Wij bieden de volgende beschikbare betaalmethoden:

Online betalen:
iDEAL, BANCONTACT, SOFORT, CREDITCARD

Wanneer worden mijn kaart in rekening gebracht?
Uw kaart wordt pas in rekening gebracht als uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Als u goederen terugstuurt, wordt het bedrag teruggecrediteerd op uw kaartaccount.

Zijn mijn kaartgegevens veilig?
Voor uw gemak worden uw betalingsgegevens opgeslagen op onze versleutelde server. Uw kaartgegevens worden versleuteld in ons systeem met behulp van 128-bits SSL-technologie. Deze hoge standaard van beveiliging betekent dat winkelen met AXELLES veilig is. Er zorgt ervoor dat uw gegevens zijn niet toegankelijk voor derden.

3DS-verificatie
Het afrekenproces maakt gebruik van 3DS-authenticatie (Verified by Visa, MasterCard SecureCode en American Express SafeKey). Deze services verbeteren uw bestaande kaartaccount tegen ongeautoriseerd gebruik wanneer u bij ons winkelt. Als u meer gedetailleerde informatie nodig hebt of een probleem met het verificatieproces ondervindt, neemt u rechtstreeks contact op met uw kaartuitgever. Helaas hebben we geen controle over het betalingsverificatieproces, dus we kunnen niet helpen met verificatie-acquireren.

Betalen met PayPal

Wanneer worden er kosten in rekening gebracht?
PayPal-betalingen worden meestal binnen een paar minuten bijgeschreven.

Wat voor soort betalingsbevestiging ontvang ik?
U ontvangt een orderbevestiging die de link naar uw PayPal-betaling bevat.

Als om de een of andere reden het betalingsproces wordt onderbroken, biedt deze link u de kans om uw betaling opnieuw te verwerken met PayPal. Houd er echter rekening mee dat na drie uur betalen via PayPal niet meer mogelijk is.

Kan ik met PayPal betalen zonder een PayPal-account aan te maken?
Ja, selecteer Hiervoor PayPal als uw favoriete betalingsmethode tijdens het afrekenen. Aan het einde van het bestelproces wordt u doorverwezen naar PayPal. Als u liever geen account wil aanmaken, selecteert u gewoon de optie ‘Heb je geen PayPal-account?’ en kun je je kaartgegevens invoeren en de betaling als PayPal-gast bevestigen.

Wat gebeurt er als ik terugkom?
Het bedrag wordt bijgeschreven op je PayPal-rekening, tenzij je als gast hebt betaald. In dat geval wordt het bedrag bijgeschreven op uw bankrekening.

Contante betaling bij afhalen en overschrijving

U het bedrag eenvoudig overmaken naar ons rekeningnummer nadat u een bestelling hebt gedaan. Zodra het bedrag is ontvangen, wordt het bestelproces in gang gezet.

Axelles Fashion, België
Rekeningnummer: BE96 0017 2126 5505
BIC: GEBABEBB

# Het factuuradres van de kaart moet geregistreerd zijn bij België.
Houd er rekening mee dat we momenteel geen betalingen per cheque of telefoon accepteren.

# We accepteren alleen betalingen in Euro. De prijs, inclusief belasting, voor het artikel wordt op elke productpagina weergegeven.

# Het factuur- en verzendadres kan verschillend zijn, maar beide adressen moeten zich in België beken. Mocht u niet zeker zijn van uw factuuradres, dan raden we u aan dit te controleren bij uw kaartuitgever voordat u probeert uw bestelling te plaatsen.

Hoe veilig is winkelen op www.axelles-fashion.com?
Alle transacties op deze website worden verwerkt met behulp van een veilige online betaling Mollie die uw kaartgegevens versleutelt in een veilige host omgeving.